Hej Amigo! Marco Rios & Natalie Beabella
FöregåendeListaNästa

Fyll i en förfrågan

Barnprogram "Hej amigo" Marco Rios & Natalie Beabella.

"Hej amigo!", "Hej min vän!" eller "Hej min kompis!". Det är en vänlig hälsning på svenska/spanska. Programmet är på svenska och det är ett ypperligt tillfälle att på ett lekfullt och roligt sätt få stifta interkulturellt bekantskap med olika språk, sånger, rytmer och danser såsom samba, reggae, hip-hop mm. Några av de sångerna från programmet fanns med på SVT Bolibompa , Björnes magasin och även på P3 barnradio. Alla sånger finns på CD Hej amigo.

Marco Rios: Värmlänning från Peru. Sångare, gitarrist, med mera. Slog igenom på SVT Bolibompa, Björnes magasin och även med översättningarna av Björn Afzelius sånger till spanska. Marco har gett ut CD skivor för barn: "Hej amigo!", "Sambalelê", "Jag kan om jag vill!" och "A la rueda rueda!. För vuxna: CD "Björn Afzelius sånger på spanska" och "Värmlatino".

Natalie Beabella: Sångerska, gitarrist, artist och musikproducent från Argentina. När hon inte spelar barnmusik, så sitter hon på El Sol y la Luna studios och producerar sina och andras låtar, uppträder som solist eller med sin egen världsmusikgrupp "Natalie Beabella". Hennes debutskiva "No te doy más" (Du får inget mer) är hennes debutalbum. Hon arbetar just nu med en uppföljare där flera kända argentinska musiker och producenter är involverade.


Foto: Luis Romero (c) Riogrande Production

 

Sodra Bruket
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.