Lindboms Akterdäck
FöregåendeListaNästa

Fyll i en förfrågan

Tänk dig att du sitter, bekvämt bakåtlutad med en sommardrink i handen, i aktern på en skön lyxjakt mitt i Stockholm.

På ena sidan Stockholms glittrande vatten med infarten mot Djurgården och Gamla stan på en armlängds avstånd, samt doften av hav och sommar i luften. Lite Monte Carlo eller Nice känsla helt enkelt. På andra sidan ett myllrande folkliv, restauranger och full fart.

Där har du scenariot för Lindboms Akterdäck på torsdagarna i sommar. Vi har alltså flyttat oss närmare vattnet och samtidigt lite närmare bruset från storstaden, blivit lite lätt tillgängligare helt enkelt.

Föreställ dig sedan att ett fantastiskt band som med spelglädje och sväng spelar riktigt bra pop/rock musik från 60-talet och framåt. Bred sen på med roliga gästartister, då har du…

LINDBOMS AKTERDÄCK

Torsdagen den 30 juni drar vi igång för att sedan återkomma varje torsdag mellan 17.00 - 22.00.
Platsen är båten m/s Birger Jarl vid Stadsgårdskajen, precis vid Fotografiska.

Lindboms Akterdäck börjar spela kl 18.00 och håller på i magiska 3 timmar och med en "hemlig gästartist" kl 20.00 och klockan 21.00 är det slut. Men sen kan man sitta kvar till 22.00 och mysa på väder och vind och den fantastiska utsikten.

Vi har helt enkelt rullat ner för backen så att det ska bli lättare att slinka in på våra torsdagskvällar, men i övrigt fortsätter vi på den väg vi slagit in på uppe på Fåfängan under tre fantastiska år.

Med soliga hälsningar
Lago, Lindbom & Bejerstrand


 
Eddie Meduza Lever
Gitarr,se
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.