PoPHour
FöregåendeListaNästa

Fyll i en förfrågan

PoPHour är ett coverband med två karismatiska frontpersoner bestående av Petra och Pontus Wahlgren som kompletterande av varandra utlovar en publikkontakt i absolut toppklass.

PoPHour bjuder alltid på en showig, fartfylld tillställning med mycket energi, dans och underhållning. Den ovanliga instrumentkombinationen ger en extra ”edge” till framträdandet. Förutom vanlig sättning med gitarr, trummor, keyboard och bas - har PoPHour två sång, fiol, electro-percussion och övriga elektroniska inslag.

PoPHour skyr inte undan någon genre utan spelar gärna allt ifrån 50-tal och framåt till de absolut senaste topplist-hitsen. Bandet är en perfekt kombination av ungdomligt, hungrigt engagemang - och lång erfarenhet av arbete med Sveriges artistelit. PoPHour har under sin hyffsat korta existens hunnit med att kompa ett gediget urval av Sveriges artist-elit med namn som; Danny, Darin, Jill Johnson, Brolle, Sarah Dawn Finer, Molly Sandén, Micke Rickfors, Magnus Carlsson, Pugh Rogefeldt och den kanske mest aktuella: Miriam Bryant.

Nu i vår är bandet ett återkommande inslag på bl.a. Birka Cruises som partyband och med egna shower och har under våren och hösten som var spelat på en mängd företagsevenemang; ex. Volvos Jubileum i Växjö med Brolle och Sarah Dawn Finer, JM 70-årsjubileum på Älvsjömässan i Stockholm där internationell publik bjöds in till en show med Miriam Bryant, Molly Sandén, Jill Johnson, Marc Levengood och såklart PoPHour. I publiken satt 3200 personer.

PoPHour är ett perfekt band för dig som vill kunna skapa en minnesvärd kväll som andas show, energi och musik i toppklass. Bandet kompar som tidigare nämnt gärna artister till ditt event, utökar konceptet med ex. barpiano/mingelmusik, spelar jinglar och liknande för prisutdelning etc eller står för all musik själva under kvällen.


 


Eddie Meduza Lever
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.