Syd & Ekman
FöregåendeListaNästa

Fyll i en förfrågan

Micke Syd och Tommy Ekman är beatet i Gyllene Tider och rösten i Freestyle. Två unga mogna män som efter 30 år i musikvärlden slagit ihop sina musikaliska påsar. Konceptet kallar dom Bara hits! Det bästa från Gyllene Tider & Freestyle

Med en nästan osannolik låtrepetroar har de två band-medlemmarna utvecklats till entertainers som älskar att stå på scen. Resan från att vara delar av respektive odödliga band till att fronta tillsammans är som Micke Syd säger ” Att stå längst fram på scen och sjunga våra låtar efter så många år ger mej en otrolig kick!” Dessa herrars låtskatt får alla ställen att fullständigt gå i taket!

Om Micke Syd&Tommy Ekman:

Jag bokade Syd & Ekman juni 2014 till Allsången i Kungsör som jag tillsammans med kommunen årligen arrangerar. En perfekt duo som tillsammans har så många tunga hits att ingen går därifrån missnöjd. Jag har enbart fått positiv feedback på deras härliga uppträdande och bokar dem gärna igen"
Anneli Magnusson "PANDORA" och Kungsör Kommun

”Som Artist/Eventansvarig för Sorundafestivalen vill jag verkligen varmt rekommendera "Syd/Ekman-30 år av hits”!
Vi vill ge våra besökare glädje, energi, delaktighet och en riktigt bra och proffessionell musikupplevelse. Allt detta fick vi av Micke Syd och Tommy Ekman med band!
De bjuder stort på sig själva, är härliga att jobba med och har en stor låtskatt att gräva ur! En show med 110% ös!”.
Camilla Janson-Rönning

"Syd&Ekman har den optimala hitkavalkaden och alla kan sjunga med. Jag har haft nöjet att jobba med dom sedan 1986 och dom leverererar alltid 100% från Style/Gyllene eran till nuvarande duo som ger hitsen folk vill höra”.
Björn Nohlgren / Nöjet AB

Nyhet! Det går att boka Syd&Ekman tillsammans med gästartist


 
Gitarr,se

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.