Vinylbandet
FöregåendeListaNästa

Fyll i en förfrågan

VINYLBANDET har under flera år framträtt på en mängd olika typer av arenor. Det har varit företagsfester, centrumaktiviteter, privatfester och offentliga nöjesställen, i hela landet. Den kanske mest kända arenan är NALEN där VINYL 107 och VINYLBANDET huserade i tre säsonger för fulla hus.

Medlemmarna i VINYLBANDET har alla den erfarenheten som krävs för att få till ett bra arrangemang på låtarna, nämligen det sound och arrangemang som originalartisterna körde med. Låtlistan är diger och räcker till för att underhålla publiken i många timmar.

Staffan Sundberg spelar kompgitarr och sjunger med bandets starkaste stämma merparten av VINYLBANDETs repertoar. Som grabb växte Staffe upp i norra delen av Stockholm, men fick under den tiden bese i stort sett varenda ungdomsgård och Folkpark i länet då han turnerade med popbandet Lolos.
Staffes 60-tals motto: POP.

Anders Jarkell, bandets trummis och spanare. Han är oftast först på plats för att kolla av var scenen, toaletterna, andra nödutgångar och käket är. Om möjlighet finns för att rigga trumpodiet på scenen, ler Anders med hela kroppen i vetskap om att han då får en bra vy under spelningen. Positionen, att sitta längst bak på scenen hindrar inte Anders från att låta så att det svänger,,,,om trumhinnorna.
Anders 60-tals motto: BOOGIE-ROCK och Twiggy.

Lelle Widén spelar keyboard och sjunger låtarna med Soulig karaktär. Han, liksom hans lika snygga tvillingbror (som skriver den här texten), jobbade under flera år inom nöjesbranschen, bakom kulisserna.
Lelles 60-tals motto: SOUL och lite Flower Power.

Tomas Sandberg, musiker med framförallt gitarren som huvudinstrument sedan födseln, får den mest kräsna att inse att det finns ännu en Chet Atkins.
Med sitt karaktäristiska leende levererar Tomas inte bara bra sång och musik utan även en glädje som få kan motstå att ryckas med i.
Tomas 60-tals motto: POP ´n Roll

Janne Widén spelar Bas och sjunger mest stämmor men tar gärna ton på en och annan välkänd poplåt Jannes roll i bandet, förutom ovanstående, är att prata mellan och ibland i låtarna.
Jannes 60-tals motto: TWIST and Shout.

 
Gibson
Eddie Meduza Lever
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.