Alla har glömt...
Alla har glömt...men inte vi...

Petra Wahlgren, Lasse Risberg och Magnus Ludwigsson spelar och sjunger allt från gamla favoritlåtar som vi tycker hörs alltför sällan till våra egna versioner av dagens pophits. En gammal schlager som vi hoppas att inte "Alla har glömt" eller vår tolkning av Avicii eller är något vi gärna sjunger och spelar. Någon Beatles- eller Elton Johnlåt, som sitter någonstans i bakhuvudet, hoppas vi också kunna bjuda på i vår egen tappning.

Petra Wahlgren har, sina unga år till trots, redan en lång musikalisk meritlista både som sångerska och violinist. Hon har åkt på turné med Magnus Carlsson, Jessica Andersson, Sonja Aldén, Pernilla Andersson, Micke Rickfors, Dan Hylander, Mats Ronander och Peter Jezewski där hon både sjungit och spelat fiol. Petra jobbar även med den egna föreställningen Barnkalaset som hon skrivit text, musik och manus till. Lyssna gärna på Spotify Barnkalaset. Sång och fiol är Petras område.

Lasse Risberg, som turnerat med nästan alla kända svenska artister och en hel del internationella storheter i över 25 år, har samlat på sig en hel del minnen som vi också hoppas få del av mellan låtarna, kanske några roliga episoder från Rapsodhy in Rock tillsammans med Robert Wells och deras gästartister. Lasse spelar bas, sjunger, spelar gitarr och ibland även cello.

Magnus Ludwigsson har under många år jobbat som pianist och kapellmästare. Bl.a för Henrik Åberg och Jack Baymoore och föreställningen Elvis Forever. Julturnén Christmas Night har under senare år varit ett av Magnus projekt. Att sätta ihop en show och framföra musik inom vården är något Magnus brinner för. Magnus spelar piano och sjunger.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.