Blue Tattoo
Från Gävle, ett rykande svängigt och underhållande band.

Vi blandar grymma blues, rock och souldängor av storheter som Johnny Winter, Thin Lizzy, Eric Clapton, Joe Cocker,Tina Turner, John Fogerty, Robert Cray, Pink Floyd m fl m fl.

Vi är ibland 4 och ibland 5 st i bandet beroende på tid! Några av oss lever på musik och har gjort så i många år och vi har medlemmar från bandet Beardfish som spelat såväl i Sverige, runt om i Europa, Kanada och även gjort flera turnèer i USA!

Vi har även en av Sveriges mest lovande unga jazz o bluesgitarrister med i bandet! Joel Svensson! Han har nyligen släppt sitt mycket kritikerrosade debutalbum " Introducing Joel Svensson"

Vi kan även att gå att bokas i mån av tid med gästartister b la Sveriges svängigaste blues gitarrist Clas Yngström (nyligen invald i Blues Hall Of Fame ) från bandet Sky High som inte behöver någon närmare presentation =)
Vill du så kan vi självklart annordna en musikquiz inbakad med en massa bra livemusik! Brukar vara ett mycket trevligt inslag om man t. e.x har en privatfest!

Vi är väldigt flexibla och löser det mesta för att just din festkväll skall bli så bra som möjligt!!! Tveka inte att fråga om du har några funderingar!
Vi har egen PA utrustning!


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.