Camilla
En spelning i hotellbaren? På spa-anläggningen eller i samband med yoga-retreaten? På restaurangen eller puben? På dopet eller bröllopet? Eller kanske en motivationsföreläsning med musik?

Som beteendevetare/personalvetare med heltidsjobb och utan erfarenhet, utbildning eller kontakter inom musikbranschen så kom tanken: Tänk om det skulle gå att förverkliga den där barndomsdrömmen som aldrig fick liv? Att börja sjunga & köpa gitarr och piano var första steget. I samband med det kom inspirationen till första låttexterna och det skrevs texter som fick melodier och blev till låtar. Camilla började ta med sig gitarren till öppna scener i Stockholm och tillslut hade passionen växt sig så stark att hon tog tjänstledigt från jobbet för att gå en musikutbildning.

Texterna är både på svenska & engelska och inspirationen hämtas från olika håll när hon skriver om allt från kärlek och drömmar till djupare frågor om livet. Något som märks i låttexter som tex "Take off the Mask" , "Hide & Seek", "Open up your eyes/Öppna ögonen", "Fienden inom mig" och "Är det det här som kallas framgång?

Blandar eget & covers och anpassar låtval utifrån ditt önskemål.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.