Daddy POP
Vi består av medlemmar som har varit i branschen i många år och tidigare spelat i band såsom Hoffman Circus, Almost Famous, Oh Laura, Tuesday Night och Steam.

Vår repertoar sträcker sig från 60-talet till nutidens sköna låtar. Vi har en viss förkärlek för one hit wonders!

Andreas Björkman, sång & gitarr. Har förutom Daddy Pop trion Tuesday Night som spelat runt om i Europa. Spelar även ensam, som trubadur och barpianist. Är även första vikarie för Robert van der Zwan i Poplabbet och Steam. Gör en hel del företagsevenemang för Behind The Stars.

Tor Frykholm, trummor. Förutom Daddy Pop är han fast trummis i Steam och har lång erfarenhet med diverse band och artister som Absolut Covers och Hoffman Cirkus.

Mathias "Hella" Hellberg, keyboards. Gammal räv som tidigare var keyboardist i Hoffman Cirkus och turnerat med band och artister som bl.a Noice, Dana Dragomir och Sha-Boom.
Kul att nämna är att han tidigare spelat med den gamle Toto-sångaren Jean-Michel Byron.
Är också medlem i Daddy Lovebone. (Vi tog vårt namn först...:)

Patricio Cabezas, bas & sång. Var under flera år den fjärde medlemmen i Eskobar under deras storhetstid. När han inte spelar med Daddy Pop skriver och producerar han musik åt ett stort antal artister samt spelar bas i tv-programmet Flygande mattan och med skivaktuella artisten Katharina Nuttall.

Jonas Lönngren, gitarr & sång. Vår nyaste medlem. Grym gitarrist som tidigare spelat med bl.a The ReRunners, One Hell of a Band, Easy Kit och The Prince Experience.

 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.