Duo Duello
Stråkduon DuoDuello består utav två musiker som spelar violin och cello. Ensemblen framför musik vid konsertframträdanden, mingelmusik till middagar och andra festligheter såsom invigningar eller företagsevent.
Duon framför i stora drag samma repertoar som en stråkkvartett men med fördelen att vara färre medlemmar. Detta ger en smidig ensemble som med lätthet kan passa in i olika festsammanhang. DuoDuello kan vid behov utökas för att bli en trio, stråkkvartett eller ännu större ensemble. Ensemblen grundades 2002 och har sedan dess spelat vid otaliga middagar, företagsfester, invigningar och andra tillställningar.

Här följer ett urval av duons repertoar och möjliga musikteman: Klassisk musik
Musik av de största klassiska kompositörerna såsom Mozart, Haydn och Beethoven. Men vi bjuds också på musik av mindre kända namn, allt för att skapa en välbalanserad musikalisk backdrop till festligheterna. Musiken lämpar sig väl som konsertinslag till exempel under en middagssittning eller som minglemusik eller bakgrundsmusik. Musik som är oslagbar när det skall vara extra högtidligt och ge en elegant och lyxig atmosfär.

Tango
Eldig musik fylld av passion och smärta. Musik till dans eller som
konsertinslag under middag. Allt ifrån traditionell tango till uppvisningsstycken.

Jazz
Soft jazzig musik som lämpar sig väl för lounge-miljöer. Perfekt till cocktail party och andra tillställningar där du som arrangör vill skapa en avspänd atmosfär för att ackompanjera drinkklirret.

Visor och svensk folkmusik
Musiken som förmedlar svensk sommar. Här återfinns musik ur vår
svenska visskatt. För sommarfirande eller festligheter av mer traditionell karaktär.

Bellman och Taube
Vi spelar musik av våra nationalskalder Bellman och Taube, två kompositörer från olika århundraden men med den gemensamma nämnaren: de fantastiska melodierna. Dryckessånger, stycken med mer klassisk prägel och många kända örhängen.

Julmusik
Kom i julstämning med musik ur den klassiska repertoaren komponerade för årstiden, engelska carols, Luciasånger, musik från Kalle Ankas julprogram
och traditionella svenska julvisor. Som bakgrundsmusik till julbordet, till glöggen eller som ackompanjemang till dansen kring granen.

Temafest
DuoDuello skräddarsyr musiken för att passa temafester eller andra event.
Exempel på tidigare teman har varit Skärgård, Skräckfest, Mordgåta, eller Gudfadern.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.