Haaks
Haaks har genom årens lopp blivit ett av Sveriges mest populära och anlitade underhållningsband. 18 års flitigt turnerande med ca 140 arragemang om året har gjort att Haaks är ett perfekt val för företagsevenemang, afterski, festivaler, nattklubbar privatfester m.m.

Något som verkligen är unikt med Haaks är deras egen sommarkonsert på Scen på Bönn i Hamburgsund. På västkusten har detta blivit en institutionsom växer för varje år.

Premiärkonsert och sommaravslutning på Hotell Tylösand som Haaks de sex senaste åren har fått äran att arrangera har stärkt varumärket ytterligare.
Erfarenheten att på egen hand arrangera konserter gav Haaks blodad tand och i december 2007 att för första gången sätta upp sin första men inte sista julshow. Julshowen har sedan starten setts av över 25000 personer!

Bland återkommande krogar kan nämnas: Hotell Tylösand, Tanumstrand, Bluemoonbarkedjan, Högfjällshotellet i Sälen, Harryskedjan och Palace i Göteborg.

REFERENSER SAMT TACKMAIL

Expressen/GT
Har anlitat Haaks vid ett flertal tillfällen på våra företags evenemang samt haft äran att få jobba med dem under den oerhört populära GT Karnevalen som förgyller västkusten varje sommar.
100 % leverans garanti av musik, scenshow och upplevelse utöver det vanliga som man har sett hos andra band.
Kan starkt rekommendera att ni anlitar Haaks till företag som privat evenemang. Lycka till.
Claes Johansson – Marknadschef Expressen/GT

European Furniture Group

Jag kan verkligen varmt rekommendera Haaks!
Dessa grabbar är inte bara fantastiska underhållare. De bidrar även med till att knyta samman personalen och förmedla en "vi-känsla" på företaget. Riktiga glädjespridare är vad Haaks är!
Marcus Westdahl – VD

Tanumstrand:
"Tanumstrand har ett omfattande samarbete med HAAKS sedan många år. Med sin långa erfarenhet och breda kunskap kring lyckade evenemang har de en stor förmåga att , vid varje enskilt tillfälle och oberoende utav gästernas sammansättning, leverera en minnesvärd och kul föreställning. HAAKS starkt bidragit till att Tanumstrand idag är en ledande aktör på nöjesarenan både vad gäller enskilda gruppbokningar eller större event. "
Peter Karlsson VD

Semcon sommarfest:
Wow! Vilket drag det blev på vår fest på Semcon! Ni ska ha ett jättetack;=)
Hela stället gungade och svetten lackade! Sånt drag var det längesedan jag upplevde och många med mig. Jag hoppas verkligen att jag får chans att kontakta er igen inför nästa fest!!
Annelie Larsson – Festansvarig

IFS:
Det råder inga tvivel om att detta är ett gäng goa killar som inte behöver "kvalitets-säkras". Kan varmt rekommendera Haaks till den som söker en temperaturhöjare till nästa event / konferens. Vi nådde kokpunkten och Ni gjorde en kanon spelning. Hoppas att vi får se er snart igen. Varmaste hälsningar från 400 glada IFS:are. Scandinavia.

Schenker:
Tusen tack för en superbra show o musik o sång! Det har aldrig varit ett sånt gott tryck på festen!
Carina Johansson – Festansvarig

Högfjällshotellet Sälen:
Hej! Varit i Sälen i år igen och som vanligt fått en kanonbra afterski med er.. Ni är riktigt bra på att hålla igång publiken o spelar allt som man vill höra och ni bjuder verkligen på er själva!!! Jag har sett er rätt många år på Högis och hoppas verkligen det blir flera!

Blue Moon Bar Karlstad:
Hej, tack för ett underbart uppträdande, den innehöll allt, bra musik och humor.
Kan inte bli bättre!
Hoppas ni kommer tillbaka till Karlstad snart igen!

Tylösand Afterbeach:
Tackar hjärtligen för lysande framträdanden i Tylösand. Ni gjorde min semester till ett riktigt underbart minne =) Ser fram emot att se er igen, hoppas ni dyker upp på Solgården även nästa år. Gör ni det så kommer jag vara där. En extra eloge till Jonas för hans underbara blockflöjts-spelande. Väldigt imponerad!

Bröllop på Särö utanför Göteborg:
Tack för en superkväll! Ni var grymma! Hälsningar Bruden.

ABB:
Tack för en stor upplevelse!
Tack vare Er har ABB gått in i en ny festkostym!
Birgitta Kabeldon de Verdier och hennes vapendragare Sven-Olof

Spindelfesten Göteborg:
Som en av de ansvariga Spindlarna, vill jag tacka för en rackarrökare till show! Vilket ös!!
Folk verkade väldigt nöjda och det dansades ju friskt även under era framträdanden, så det känns jättebra.
Jag har en känsla av, att detta var en av våra allra bästa fester, så stort TACK!
Boorken


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.