Henrik & Henrik
Henrik Mangseth och Henrik (Kekko) Carlsson har sedan 2002 underhållit som trubadurer runt om i Norrland och arbetar som musiker/musiklärare samt bilskollärare.

Henrik & Henrik erbjuder musikunderhållning till: krogar, restauranger, afterski, företag, privatfesten och alla andra ställen som vill ha välkända låtar, gammalt som nytt. Musik till maten och senare rent party ös är inget problem.

Till middagen brukar det vara populärt med en singbackshow med klädombyten och peruker där Jerry Williamsoch Magnus Uggla m.fl. artister härmas.

I repertoaren hittar ni bla; Creedence, Ledin, Gyllene Tider, Cornelius, Afzelius, Elvis, Beatles, Kiss, Bryan Adams och många, många fler.

De använder sig delvis av bakgrundsmusik varvat med enbart gitarr och sång för maximal publikkontakt så att det låter som ett proffsigt band på scenen och inte bara två trubadurer. Nyktert uppträdande är en självklarhet och uppskattat av krögare och publik.

Med härlig sång, svängig gitarr, en bra repertoar och bra ljud, så blir kvällen garanterat en succe'!

Under sommaren 2008 gjorde Henrik & Henrik succé som uppvärmare vid Rod Stewarts konsert i Sundsvall, samt vid efterfesten...


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.