Houman Sebghati
Houman Sebghati har kallats en kultikon av Sveriges främsta musikjournalist Mats Nileskär.

Houman har haft egen talkshow på Sveriges Radio och är känd för sina energifyllda spelningar.

Han har släppt 8 plattor och har jobbat med bl.a Petter, Promoe och Dogge.

Vi på Jerusalem Records vill presentera Houman Sebghati, en välkänd och talangfull live-artist och rappare.

Han har under hösten släppt CD:n Reptilernas Planet som recenserades i DN Kultur av Fredrik Strage och i december-numret av hip-hop-livstils-magazinet Kingsize där även ett längre repotage fanns att läsa. Houman har varit en del av den svenska hiphop-eliten länge och kallats en första-generationens rappare. På senaste tiden, i samband med det nya släppet har han dock synts mer och mer i media. Bl.a i DN På Stan, TV4 Nyhetsmorgon och MTV's Morgonshow Mycket mer än müsli Skivan (som vi gärna skickar till er om ni är intresserade av att boka Houman!) gästas av en hel drös artister, bland andra Masayah, Daniel Lemma, Eye N I och Maja Gullstrand. Videon till singeln Tempo spelades under hösten på ZTV och MTV.

Under våren kommer ytterligare två videos släppas under Jerusalem. Houman har en lång erfarenhet och har hunnit bli populär genom under åren genom sina klubbspelningar och festivalspelningar. Tveka inte att höra av dig för mer info

Efter att i höst ha informerat många skolor om mina föreläsingar som jag driver i samarbete med Stockholm Stads Kulturförvaltning fick jag mycket förfrågningar om man kunde se någon föreläsning på nätet. Sagt och gjort:
Den sista föreläsningen 2010 blev filmad av Utbildningsradion och sändes på Kunskapskanalen 21/1-2011.

Jag har alltså tre olika sidor: en personlig, en artistisk (hiphopen och musiken) och en pedagogisk sida. Alla tre går att köpa in och jag skräddarsyr mer än gärna olika paket så att det passar just din verksamhet eller organisation. Varför inte kombinera alla tre?!


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.