Ludmillaz
Låt oss få tre minuter av er tid till att presentera oss. Vi är Stockholms (Sveriges?) hungrigaste coverband som sätter festen i fokus med mycket publikkontakt, spex och en stor glimt i ögat som signum. Vi vill spela - ni vill festa! Vi har samma mål: Att skapa ett party som alla närvarande sent ska glömma!

Efter ett års uppehåll hungrar vi nu efter spelningar som aldrig förr. Vår repertoar sträcker sig från klassiska Elvis till tungung med Guns N´Roses, vidare mot discoprinsessan Whitney Houston och klubbiga Robyn för att varva ner med Robbie Williams och sjunga allsång till Bruce Springsteen. Vi har fokuserat på bredden med målsättningen och att alla ska kunna dansa, sjunga och festa loss på riktigt!

Det är viktigt att våra kunder är nöjda och vi hjälper gärna till att anpassa formatet efter era behov. Vid god framförhållning tar vi gärna emot önskemål på särskilda låtar att spela. Kanske förknippas 50-årsjubilaren med en särskild låt, brudparet träffades när en viss låt spelades mycket på radio, eller har företaget någon hit som man förknippas med?

Vi hjälper gärna till att arrangera olika andra aktiviteter under kvällen. Exempelvis har vi erfarenhet av att ordna uppskattade musikquiz i olika former och svårighetsgrad, vi har duktiga fotografer i bandet som gärna förevigar kvällen och alla gäster. Det finns även hög kompetens inom grafisk form och vi kan erbjuda oss att göra teman för festen med enhetliga inbjudningskort, skyltar, bordsplaceringskort och övrigt som hör festen till.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.