Maggan Hammar
FöregåendeListaNästa

Ring eller maila för info

08-19 50 50

Ni kanske planerar en kick-off, säljarmöte, jubileum...
Överraska era gäster med något nytt och oväntat!

Maggan Hammar är gästen ni aldrig glömmer. Vill ni ha en annorlunda underhållning som händer på festen? Här har ni den verkliga överraskningen.
Maggan dyker upp lagom till minglet och rör sig bland gästerna och skapar lite förvirring. Bryter subtilt den sociala koden.

Senare håller hon ett anförande eller tal genom att klinga i glaset under middagen. Talet avslöjar hennes rätta identitet som professionell komiker och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad..eller besvikelse?
Komikern, skådespelaren, scenpoeten Maggan Hammar kommer från Edsbyn, hälsingland och har bott 17 år i Paris, New York, Los Angeles. Har bl.a medverkat i Startrek, Seinfeld och Benny Hill show. Efter förfrågan har hon utvecklat sin egen specialare. "Den hemliga gästen".

Aktuell nyskapande underhållning med Maggan som låtsas vara t.ex nyanställd på företaget. Uppläggen är många. Inför uppdraget specialskriver hon för den aktuella branschen och tillfället. Utifrån företagets verksamhet, den yrkesroll hon spelar och med detaljer om ovetande tacksamma gäster att inkludera i talet. Upplägg och avstämning av manus sker alltid i samförstånd med dig som kund.

Maggan talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt till den internationella publiken.
Oförutsägbar komedi när det är som bäst!

Kunder:

"Tack för onsdagskvällen!Det blev många roliga kommentarer på jobbet i torsdags och fredags. Du skulle hört när en av cheferna tog mig åt sidan i onsdags och undrande hur jag kunde tagit in den där kvinnan. Jag spelade med och jag kan säga att jag inte var vatten värd då. Desto mer uppskattad blev jag efteråt. Du gjorde en bra insatts och festen blev annorlunda, precis som vi ville.Ha det bra och hoppas vi ses vid något annat arrangemang"
Q-Park AB Hans-Ove Ekman

"Vi var många som verkligen uppskattade ditt framträdande! Själv skrattade jag så jag fick ont i skrattmuskelfästena- underbart! Många trodde att du var den nytillträdde juristen i Härnösand. De fick allvarliga funderingar vem det var vi anställt! Om du kommer till Falun så är vi ett gäng som dyker upp!:-"
Marie Juhnestam Bimer – Arbetsmiljöverket.

"Det var många som var väldigt besvikna efteråt när de insåg att du inte alls var vår nyanställda Strategiska Kommunikatör!"
Göteborgsregionens Kommunalförbund

"En otroligt befriande självdistans och en alldeles skönt skruvad humor gör att Maggan Hammar verkligen står ut bland ståupparna"
Catharina Hansson, Tidningen Leva

 
HN - Statist.se

Peace & Love
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.