Miss Li
"Miss Li är bland det roligaste som hänt inom svensk musik på 2000- talet. Hon låter cirkus, kabaré, Balkan, music hall, zigenska… Ändå – hon låter som ingen annan."
Tore S Börjesson, Aftonbladet

Miss Li har på tre år gått från helt okänd artist till att ha släppt 4 storsäljande album och en Best of, haft ett tiotal hits på Tracks, gjort en duett med Lars Winnerbäck (Om du lämnade mig) som är på väg att slå alla tiders rekord på Svensktoppen, gjort två bejublade framträdanden på Allsång på Skansen och ett otal ytterligare Tv-framträdanden och gjort succéer på flertalet av Sveriges festivaler och klubbscener – vilket bl a renderade i att Aftonbladets läsare utsåg henne till sommarens turnédrottning 09.

Även utomlands har det varit ett enormt intresse, i Norge, Frankrike och Tyskland tillhör hon redan de etablerade artisterna efter flera turnéer och hon har även gjort framgångsrika spelningar i städer som New York, Moskva, London m fl. Låten Bourgeois Shangri-La har kunnat höras världen över i Apples reklam för IPOD Nano och utsågs nyligen till årets poplåt av Itunes i Japan. I vår kommer Miss Li turnera i USA, Frankrike och Tyskland innan det är dags att spela in ett femte album som släpps under hösten.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.