No Hablas
No Hablas. Ett liveband som efter dryga tjugo år av liveframträdanden lyckats behålla det viktigaste av allt, spelglädjen. Ur en låtkatalog på drygt 150 låtar serveras en blandning av låtar och medleys i kombinationer som lyfter varje tillställning.

Bandet består av rutinerade musiker från Stockholm och Kalix som levererar ett låtbygge bestående av allt ifrån klassiska Rocklåtar, Disco och Schlager och till och med en del upphottade dansbandsklassiker. Med professionellt ljud och ljus levereras en show av toppklass. Vi vägrar stå i ett mörkt hör och lira genom ett kasst PA, därför reser vi med den senaste tekniken med allt vad det innebär av stort modernt PA, digitalteknik, rörligt ljus, trossar och backdrops. Vid större tillställningar har vi med oss ljus och ljudtekniker.

Under åren har vi spelat med artister som Lili & Susie, Annelie Rydé, Gladys Del Pilar, Torsten Flinck, Markus Fagervall, Jenny Silver och inte minst Leif Loket Olsson!

Vi passar på allt från mindre och gigantiska fester, till företagsevenemang, liveklubbar och gatufestivaler.
Nyligen har vi släppt en del egen musik i samarbete mer Peter Karlsson, en rutinerad låtskrivare som bland annat har skrivit låtar till Melodifestivalen och Hockey VM. När det blev dags för Skid-SM 2015 så skrev han den officiella SM låten som vi framför och som idag har över 300 000 spelningar på Spotify.

Vi utgår från antingen Kalix eller Stockholm, vilket konstigt nog inte spelar så stor roll i vårt fall. Kontakta oss för ett säkert kort när det gäller livemusik som fokuserar på publiken. Hellre 3 ackord inför 3000 personer än 300 ackord inför 30 pers. Söker du/ni obskyra navelskådande musikaliska perfektionister, ring då inte oss. Om du däremot söker den optimala underhållningen med spelglädje i fokus, då har du/ni hittat rätt.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.