No Limits
No Limits – En Orgie Av Hits!

Med över 200 spelningar per år är No Limits det band i Sverige som spelar absolut mest. Sedan 1998 tillbringar bandet årets fyra första månader i franska alperna där de spelar för jublande afterski-publik. Resten av året underhåller killarna Sverige!

Tidningen "Åka Skidor" har utsett No Limits till Alpernas bästa Afterskiband.

No Limits förknippas ofta med stora sportevenemang, som husband på centercourten under Swedish Open-veckorna i Båstad, TV4´s direktsända höjdhoppsgala och ett stort antal spelningar i samband med EM och VM-kval i fotboll. Under fotbolls VM i Tyskland var man det officiella husbandet för Steve Perryman Sports Travels och Svenska Fotbollsförbundet . No Limits underhöll de svenska fansen i samtliga städer som vårt landslag spelade. Bandet har genom åren gjort bejublade spelningar och events i länder som Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Österrike, Italien, Spanien, Irland och i Mexico.

No Limits – Företagsevents
Företagsfester har blivit något av ett signum för No Limits, med totalt ansvar för underhållningen från välkomstdrinken och hela vägen fram till den sista rökaren garanteras ni en lyckad tillställning. Här följer några vanliga exempel.

Klassisk afterski/beachunderhållning med rock och pop-klassiker i ett rasande tempo! Här framförs ett pärlband av hits under en stund fylld av allsång, handklapp och stora leenden.

Musikquiz gör susen under en tillställning. Låt Dina gäster, i en varm, hjärtlig stämning, få visa vad de kan (och inte kan)

No Limits unplugged-repertoar som kommer till sin rätt såväl i början som i slutet på kvällen. Antingen som coctailmusik i bakgrunden i samband med att gästerna anländer och/eller som avslutning på middagen tillsammans med kaffe och avec.

Bandet har också stor erfarenhet av att agera kompband åt Sveriges artistelit. Inte minst i samband med företagsevents. Tomas Ledin, Pugh Rogefeldt, Linda Bengtzing, Patrik Isaksson, Jill Jonsson, Niklas Wahlgren, Shirley Clamp, Ola, Staffan Hellstrand, Marie Serneholt, Rednex och Markoolio är några av sångarna som man har delat scen med.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.