Overjoyed
Startskottet för de tre Göteborgskillarna i Overjoyed ljöd i januari i år. Bara två månader senare delade de scen med I Love Your Lifestyle, Humörsvängningar och The Sun Days och sedan dess har de hunnit upp till bl.a. Sundsvall och Stockholm för att spela på Debaser, släppt en dubbelsingel, och blivit värvade som ambassadörer åt klädföretaget Fred Perry.

Overjoyed är det senaste bandet att träda fram ur Göteborgs popscen med stöd från redan etablerade artister. De repar halvnakna på svartvita foton från Kristian Anttilas studio och tackar enligt rykten helst nej till alkoholfria spelningar, om inte konserten hålls i välgörenhetssyfte (alternativt att chips finns i logen).

Overjoyed har knappt funnits i ett halvår men har ändå lyckats leverera live minst en gång i månaden sedan de började spela ihop. Med lovord av varierande styrka från bl a Punky, Arvid från Agent Blå och Universal siktar de kaxigt mot Glastonbury 2017. Om ett år skryter du om att du lyssnade på Overjoyed innan de var stora. Tills dess är det bara att göra som resten av oss och ställa dig bakom deras Göteborgsindiefierade sadpop!

Overjoyed håller nu på att finslipa låtar till ett kommande debutalbum, en bittersweet samling låtar om brustna hjärtan, och taxichaffisar. Väntas våren 2017.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.