Rockbulten
Hej, Att du läser det här betyder att mitt stenhårda satsande på PR (läs tröjor och dekaler) har gått hem! Min verksamhet som jag håller på med kan man kalla för entertainment eller underhållning på svenska. Det som är grunden i min verksamhet är trubadur, som jag verkligen brinner för och har gjort sen jag började 2004.

Sen jag började har jag hunnit med att spela i både Spanien och Finland förutom Sverige. Jag har spelat på allt från dop till Bröllop och diverse födelsekalas och krogen. När man bokar mej minst en månad i förväg finns det möjlighet att man kan önska sej någon speciell låt som jag kan träna in. Vid några tillfällen har man sjungigt allsång, då har man valt några låtar från min spellista och sedan gjort ett sånghäfte, mycket uppskattat av de flesta.

Jag har eget PA-system på 1500 Watt som räcket till tillställningar på upp till 400 personer.
På senare tid har jag även börjat köra lite DJ. Något som visat sej fungera bra är att köra en kombination av trubadur/DJ under samma kväll t.ex trubadur till och efter middagen och DJ till dansen senare på kvällen. Om du har några egna CD-skivor eller mp-3:filer på USB-minne eller dylikt som du vill att jag spelar är det inget problem.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.