Roland Persson
Kockutbildad på Kristinebergs Gymnasium 1975-1977
Köksmästarutbildning 1983-1984

Kungliga Flottan HMS Visborg, kustflottans stab, kock åt amiralen 1979-1980

Kock på Restaurang Maxim, Stockholm; Ulla Wijnbladh, Stockholm
Köksmästare Restaurang KB, Stockholm; Restaurang Passagen, Stockholm; Bern's Salonger, Stockholm; Kökschef Franska Matsalen, Grand Hôtel, Stockholm 1990-2006

Årets Köttkock 1984
Finalist i Årets Kock 1987, 1988
Årets Kock 1990
Gastronomiska Akademiens Guldmedalj 1991
Femteplacering i Europamästerskapen i Fisk, Köpenhamn 1994
Cadiers Smaksked 2004
Svensk Mästare i Ostkunskap 2008
Svensk representant i OST-VM Caseus Award 2009

Medlem av svenska kocklandslaget 1986-1994


 




^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.