So Nikki
So Nikki är en ung och begåvad kvinnlig artist. Hon är född och uppvuxen i en miljö där musik och dans var ett naturligt inslag. So Nikki fann tidigt intresse för musiken och började sjunga och dansa redan som tre-åring.

Under åren växte denna passion och blev ett naturligt val av yrke. So Nikki har arbetade hårt för att förverkliga sin dröm, till ett liv på scenen. I 16 års åldern kom So Nikki i kontakt med olika producenter och påbörjade sin sångkarriär. So Nikki har genom åren skaffat sig en lång erfarenhet genom turnerande med olika artister i Europa och USA.

Under 2009 träffade So Nikki hennes nuvarande manager och sammanfördes med olika producenter och låtskrivare i jakten på det rätta soundet. I slutet av 2011 lanserades hitsingeln "What Would You Do" som gick direkt till topp5 på iTunes i Skandinavien och låg kvar under flera veckor.

Våren 2012, kom So Nikki i kontakt med hennes nuvarande producenter. Sedan dess har hon arbetat i studion på jakt efter sitt unika sound. So Nikki har skrivit nästan alla låtar själv, och co-skrivit några av låtarna med välkända låtskrivare.

So Nikki har nyligen lanserat en featuring med välkända Dj:n Joey Massa, "City Of Lights" via Sony Music Skandinavien och låten har stremats över 230,000 på Spotify i Sverige.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.