Stefan Lundberg
Rutinerad trubadur med egen utrustning. Spelar främst Pop och Rock. Med en bredd från Bellman, via Taube till Cornelis och Lundell. Cash, Elvis, Beatles, Creedence men även mycket svenskt. Anpassar repertoaren efter publiken.

Mitt motto är: Publiken och beställaren skall vara nöjd. Det har alla blivit hittills. Vill att alla ska må bra och singalong är kul. I Sverige har jag spelat på pubar i och kring Stockholm, skärgårdskrogar, privata tillställningar, företagsfester, årsfester, bröllop, dop, midsommarfester och även begravningar.

Är öppen för alla event-diskussioner från musikquizer till Karaoke när jag sjungit. Har spelat ute sen 1980. Även utomlands. Senaste åren i Italien-Sicilien, Indien-Goa, Thailand-Jomtien, Sri Lanka-Colombo och Talalla. Åland-Mariehamn.

Beställaren ska vara nöjd är mitt motto! Det har alla blivit hittills. Bästa combon är ofta att jag kör 3 set om 45 min och sen DJ´ar så länge det finns folk på dansgolvet ;) Har en förkärlek för skärgården.

Är båtägare sen 1991. Hemsida uppdateras snart. Hör av er för enbra diskussion kring ett bra framträdande. länge det finns folk på dansgolvet ;)


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.