Stewart & Chris
Med Daves fantastiska röst och Chris skickliga gitarrspel kompletterar de varandra i sin breda repertoar, som består av allt från låtar sjungna på "riktig engelska" till visor av Cornelis.

För några år sedan träffades de som två konkurrerande gatumusiker på Drottninggatan i Stockholm. Så småningom slog de sina musikaliska påsar ihop och har nu trubadurat som duo i lite mer än ett år.

Vid speltillfälle packar de sin folkabuss med komplett PA och gitarrer, sen sjunger de och skämtar om vartannat på svenska och engelska ända fram till spelningen. Om sammanhanget kräver ett band så ringer de bara sina trogna kompmusiker.

Dave Stewart - Är ursprungligen från Glasgow i Skottland men numera bosatt i Stockholm sedan år 2000. Med sin oskolade bakgrund och fantastiska röst har han tidigare försörjt sig som bl.a gatumusiker och sedan ankomsten i Sverige har han kontinuerligt jobbat som trubadur runtom hela Skandinavien.

Chris Duraffourd - Är ursprungligen från Gävle men numera bosatt i Stockholm sedan år 2000. Han har spelat i snart tjugo år i olika former: Som soloartist & låtskrivare, som gitarrist med bl.a utländska artister, med coverband, originalband, på festivaler, som gatumusiker, runtom i Sverige såväl som utomlands.

 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.