Style of Eye
Under artistnamnet Style of Eye har svenska Linus Eklöw de senaste åren kommit att bli en stor dj-stjärna på de hetaste dansgolven runt om i världen, inför oceaner av dansande människor. Vid sidan om dj:andet har han remixat artister som Swedish House Mafia, Miike Snow, Lily Allen och Kylie Minogue samt skrivit och producerat låtar åt Maskinen, Timbuktu, Adrian Lux och Rebecca & Fiona. Style of Eye gör även egen musik och 2009 utsågs han till Årets dansartist både på P3 Guld- och Manifestgalan och nominerades till en Grammis.

I tidiga tonåren började Linus göra hiphop i hemmet och spelade drum'n'bass för klasskamraterna på skolans disco. Style of Eye släppte sina första tolvor på legendariska etiketten Classic, remixade sedan The Knifes "Heartbeat" och började ge ut ep:s på houseproducenten John Dahlbäcks etikett. Han släppte även tre singlar på Sebastian Ingrossos bolag Refune. Fram till 2012 har Style of Eye gett ut över 25 tolvor.

Style of Eye har ett behov att driva saker framåt och beskriver själv sin musik som energisk. De musikaliska influenserna kan komma från en rad olika håll, från klassisk musik, Stevie Wonder eller gammal hiphop, beroende på vad han finner intressant för tillfället. För Style of Eye är det musiken som är det väsentliga, inte genren.

På senare tid har Style of Eye samarbetat med flera svenska artister. Bland annat Icona Pop, Dj Carli och Slagsmålsklubben. Han är dessutom med i gruppen Galantis tillsammans med Carli och Miike Snow och har tillsammans med Frej Larsson (Maskinen, Slagsmålsklubben) projektet Chechen som fick en hit med låten "Sverige". Hösten 2012 släpper Style of Eye sin nya singel "Headlights" och han jobbar även med ett nytt album som är tänkt att släppas i början av 2013.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.