The LocoMotors
Gehör
Du far som ett tåg genom öknen och hör toner som får dig att vilja dansa på borden. Vår musik skulle kunna passa i vilken Tarantino film som helst och till vilket party, festival som helst. Vår röda tråd med tidig rock i moll sätter grunden till vårt sköna Sound.

Bakgrund
Vi är 4 mannar i den bästa åldern, vi alla har spelat i band sen vi var fjortisar och en del av oss har en skolad musik bakgrund. Vi alla har olika musik bakgrunder däremot: Indie, Punk, Rockabilly, Blues, Hårdrock och Western Swing har vi spelat i olika band utspritt över Svedala.

Soundet
Låtar som inte är helt självklara hits har vi gjort till våra hits med vårat sound. Dem covers vi valt tror jag nästan jag aldrig hört med andra band, speciellt inte med vårat sound. O dem egna låtarna smälter in som en Tequila med salt o citron. Och just denna saliga blandning gör vårt specifika Tarantino sound.

Insperation
Tarantino, Iggy Pop, Chris Isaak, The Cult, U2, Tom Waits, Johnny Cash, Foo Fighters, D.A.D, The Clash, Ramones, Rolling Stones, Billy Idol osv...

 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.