Trollcarl Tillenius
Magisk show:
En magisk föreställning med mycket visuell magi presenterat med glimten i ögat och en stor portion humor. En magishow i "stand upformat" kryddat med ett galet jongleringsnummer. Föreställningen kräver inget större scenutrymme ca 2 kvm räcker.

Close Up:
Magi på nära håll. Förslagsvis går Carl runt bland gästerna tex vid förrätt eller fördrink och underhåller gästerna med trollerikonster på riktigt nära håll. Carl är bland annat svensk mästare i kortmagi 2009.

Magisk kväll:
Innebär helt enkelt både close-upp-trolleri till tex förrätten för att senare till kaffet ge den magiska showen.

Jag kan även tillhandahålla ljud, ljus och en back drop (kuliss) till ett förmånligt pris, så slipper ni hyra in det extra. Det blir perfekt ljud och ljus som kan sättas upp i vilken lokal som helst, är anpassat efter mina behov och är dessutom en mycket diskret anläggning.

Jag kan självklart specialanpassa mig till Erat event och Era önskemål. Ni kanske behöver en konferencier, toast master etc. Jag har även samarbeten med tre musiker "The Organic Trio" , klaviatur, bas och trummor, som erbjuder jazzig, soulig cocktailmusik där vi även gör en show tillsammans.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Även fast vi hade haft annat på programmet som varit "dragplåster" så blev Carls insats den stora behållningen för kvällens gäster. Med professionellt uppträdande och en charmig glimt i ögat blev alla trollbundna av det oförklarliga Carl bjöd på."
Marie Kemi , Best Western Blommenhof Hotell

"Carl har en god kontakt med sin publik och visar prov på talanger som skvallrar om att han när som helst skulle kunna sadla om och inleda en karriär som stå uppkomiker. Han har tajmingen, han har humorn och han kan trolla fram en trumpet genom att stampa med ena foten. Och så har det kanske viktigaste av allt – tryggheten."
Torsten Braf, Eskilstuna Kuriren

 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.