Uffe Flinks Trio Bag
Tre mycket rutinerade heltidsmusiker har slagit sina påsar ihop i Uffe Flinks Trio Bag. Man bjuder på väl valda melodier ur " The Great American Songbook", bossa och easy listening men även Svenska melodier i läckra arrangemang. Trion har en stor och spännande repertoar och man riktar in sig på företagsspelningar och dylikt, trion kan utökas med sångartist eller blåsare.

JERRY STENSEN piano,sång: Den svängande holländaren som bott i Sverige i många år och spelat med bla. Telstars , Beatmakers och lett sin egen grupp Project med Maritza Horn, han har turnerat med Georgie Fame och trpt. Clark Terry.

PER-OLA GADD bas: Han har bott i New York och Los Angeles o där spelat med dom bästa, bla flera år med den berömde saxofonisten Houston Person och sångerskan Etta Jones. I Sverige med bla. Putte Wickman, Claes Crona, Arne Domnérus, Jan Allan.

UFFE FLINK trummor,sång: Har spelat på heltid sedan han var 17 år, bla. världen runt med Bossa gruppen Gimmicks, åtta år i Berndt Egerbladh trio och där ofta i tätt samarbete med Ann Kristin Hedmark, Bosse Broberg och Jan Allan, nyligen som sångsolist med Vladimir Shafranov trio. Uffe lever i nuet o hans svängiga trumspel och hippa sång har en given plats på den svenska musikscenen.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.