Vamos amigos! Marco & Natalie
Vamos amigos! (Kom igen mina vänner) Marco Rios & Natalie Beabella.

Barnprogrammet där alla får chansen att delta och på ett lekfullt och roligt sätt få stifta interkulturellt bekantskap genom musik, sånger och danser.
Det är ett interaktivt program med mycket rörelse, ordlekar, rytmer och danser som vi leder under rytmer som samba, visa, reggae, hip-hop mm. Sångerna är på svenska.
Marco: Sång, gitarr och dans. Medverkade med ett 10-tal program på SVT Bolibompa, Björnes magasin och P3 barnradioserier " Sambalelê" och " Hip hop loppa". Marco har gett ut CD skivor på svenska och spanska för barn: "Hej amigo!", "Sambalelê", "Jag kan om jag vill!" och "A la rueda rueda! För vuxna: CD "Afzelius på spanska" och "Värmlatino"
Natalie: Sång, ukelele och dans. Sångerska, gitarrist, artist och musikproducent från Argentina. När hon inte spelar barnmusik, så sitter hon på El Sol y la Luna studios och producerar sina och andras låtar, uppträder som solist eller med sin egen världsmusikgrupp "Natalie Beabella". Natalie har gett ut CD: "I'm gonna dance" och "No te doy mas"
Marco & Natalie har även program för vuxna "100% LATINameriSVENSKT"

 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.