Visavi
Med en gitarr, rytminstrument och 2 röster skapar vi feststämning hos såväl krogpublik som på privatfesten eller på företagsfester och after work. Vi förgyller bröllop, både under själva akten och på festen efteråt. För oss är publiken superviktig och vårt mål är att man efter en kväll med oss går därifrån med en skön känsla i magen. Eftersom vår repertoar spänner över många musikstilar så finns det nåt för alla.

Allt från Credence till Ebba Grön via Gyllene Tider är musik vi spelar på krogen. Vi spelar också på andra tillställningar, det kan vara musikcaféer eller visfestivaler, vi har lite eget material men spelar också visa, jazz och blues. På företagsfester anpassar vi oss utifrån vad man vill ha, det kan handla om musikquiz eller andra idéer, där kan vi lätt blanda musik efter tillfället. Vi har eget PA som vi kan ha med men vi spelar även på fast anläggning.
Vivi är en erfaren sångerska som sjungit i såväl dansband, countryband, jazzbad och olika rock/coverband i mer än 20 år. Anders har spelat och sjungit i bluesband, rock/coverband och trubadurat i snart 30 år. Vi gillar människor och musik och det här är vårt sätt att kombinera det. Vi jobbar med nöje!


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.