Voice of Vocals
Letar du efter en helkvällsupplevelse ?
Då har du kommit rätt. Vi kan erbjuda en kväll fylld av mat och dryck och en stjärnstatus show utöver det vanliga i ett Wallmanskoncept.

Ett nöjeskoncept som startades -2005 och som kännetecknas av sjungande servitriser/servitörer som med van hand sjunger /showar och serverar
- allt i samma andetag .
Består av ett mixat gäng från Trollhättan tillsammans med ett liveband, som producerar krogshower a la´ Wallmans Salonger och har under ett flertal år genomfört ett antal krogshower under jul och vårsäsong och sommartid medverkat i ett flertal festivaler. Även för företagsevent /kickoff.

Voice of Vocals levererar en show som inte bara fyller en hög kvalité utan också levererar imponerande sång och showdans med inslag av oväntad humor.
Du får hela kittet av dansare, en mängd klädbyten och en massa sköna låtar att vara med och sjunga till !
Showens inramning består av gyllene klassiker där låtvalen står för hög igenkänning och retrokänsla – självklart i en skön blandning med nutida låtar i ett enda musikeldorado. Ett mycket stort urval av låtar med hög igenkänningsfaktor och med en 100 % garanti att det kommer att falla alla i smaken.

Vi levererar fartfyllda showkvällar med stor proffsighet och säkerhet i sitt framförande där vårt ledord är - närhet till publiken.
Du kommer att möta oss artister både på scenen och vid borden när vi på klassiskt Wallmansvis framför just dina favoritlåtar – låtar du trodde du glömt….
Du får det "bästa av det mesta "
Vi gör din kväll till en helkväll – valet är ditt och kvällen är din att göra till just din upplevelse och vi kan bara lova en sak - du kommer inte bli besviken.

Vi hoppas att vi ses därute!


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.