White Toast
  • White Toast
  • White Toast
FARTFYLLT, FOLKLIGT OCH FANTASTISKT: WHITE TOAST är Glädje, Musik och Party med två sångare som drar in publiken i Lek, Frihetskänsla och Drag.

Ska ni ha ett Event eller en Kick off? Vill ni ha Allsång, After ski eller After beach, Konferens, eller kanske live musik på Nattklubb ? White Toast levererar!

På ditt event vill du kunna variera dig och servera ett brett musikaliskt utbud.

Vi hjälper dig med det. Med energiladdad och personlig sång i spetsen med hjälp av en underbar Sångare, en fartfylld Sångerska och ett fundamentalt svängigt kompband är receptet klart. Vi spelar något för alla i alla åldrar: Hits från 50-talet till det modernaste på Radion just nu.

WHITE TOAST är det självklara valet i alla sammanhang och framgångsreceptet är PUBLIKKONTAKT! Få band har en sådan naturlig förmåga att fånga publiken och få även det största arrangemanget att kännas som en intim kväll på en svettig klubb!

Du får alltid det proffsigaste bemötandet, det bästa ljudet, den snyggaste showen och det festligaste Partyt i stan!

Vi har spelat på mängder av event runt om i Sverige, både åt företag och med de största artisterna. Vi har spelat på festivaler, allsånger och Sveriges alla nattklubbar, och har både rutin och stor erfarenhet inramat av en stor spelglädje.Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar som till exempel shower för middagsunderhållning, jinglar till prisutdelningar och dansmusik hela natten lång!

"Gästerna var helt lyriska över musikunderhållningen. Proffsigt bemötande och underbar musik att dansa till hela kvällen. Stort tack från Eva med personal." -IKEA

"Perfekt mingelmusik innan middagen och grymt drag på bandet ända in på småtimmarna." - RAMBÖLL
"Jag har gått till Engelen och tittat på band i 20 år och ni är helt klart bland det bästa jag har sett här!" - Stamgäst -ENGELEN Sthlm

White Toast startades januari 2008 av Johan Örn. Bandet är sammansatt av ett gäng rutinerade musiker och två lysande sångare som inte enbart spelar i White Toast utan frilansar med andra artister.
Du ha sett och hört dem med b.la Tommy Nilsson, Julgalan, Louise Hoffsten, Lasse Berghagen, Darin, Timbuktu, September, Jill Johnson, Carola m.fl.


 
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.