Njutningsaposteln Steffo Törnquist säger eftertänksamt
Att se fnittret i ögonen på den som lyssnar är svårslaget. att se lyckan när polletten trillar ner,när sambanden blir klara, att höra skratten, se leendena.
Han fortsätter;
Bäst cognac till kaffet, bäst snaps till chokladmoussen,
bäst gurka till honungen, bäst cigarr till calvan, bäst ost till ölet
Steffo håller 40-50 föredrag om året, somliga 5-6 timmar, somliga en timme, alla skräddarsydda efter åhörarnas behov.
Det händer att han föreläser om kommunikationsteknik,
om hur man talar och skriver men oftast handlar det om livskvalitet, om njutning.
- Ibland är det rena cognacprovningar.
- Ibland choklad, eller ost, eller whisky, eller snaps, eller cigarr,
- Ibland arrangerar jag 3-5-7-rättersmiddagar som jag lägger in i föredraget om livsnjutningar.
- Ibland labbar vi egna snapsar, inte sällan gör vi alltihop.