Anna and the Cat Combo

Id: 14442

Anna and the Cat Combo
Anna and the Cat Combo är ett svängigt coverband som strävar efter att inte spela de mest sönderplågade dängorna. Vi fokuserar på soul, svensk pop och självklart andra hits. Vårt mål är att få upp era gäster på dansgolvet och behålla dom där hela kvällen! Med över ett hundratal spelningar i ryggen på bröllop, fester och företagsevent har vi den erfarenhet som krävs.

”Vi är så himla nöjda!!!!
Varenda låt ni spelade satt som en smäck och det vara bara en ”åh! jag älskar ju den här låten också!!”-känsla när nästa låt spelades.”

”Ville bara berätta hur sjukt nöjda vi är! Jävla superstars ni är! Referens any day ⭐️”

Anna and the Cat Combo bildades våren 2011 i Växjö och hade sina första succéartade spelningar under den följande sommaren. Efter det har det rullat på för bandet som har blivit anlitade till både det ena och det andra. Med allt från bröllop till event och kompband har Anna and the Cat Combo spelat från Trelleborg till Dalarna. Vi älskar ös och sväng och dansar minst lika mycket på scenen som publiken dansar på golvet. Bandet består av ett glatt kompisgäng som ständigt håller en trevlig stämning både på och av scenen, det är sånt som gör en bra fest ännu bättre tycker vi!

BANDET/INFO:
Anna and the Cat Combo består av 5 musiker som alla frilansar med olika band runt om i Sverige.

Anna Petersson - sång, piano och percussion.
Philip Daveby - blåsinstrument, kör, synthar och percussion.
Johan Gustafsson - Gitarr, kör och synthar.
Christian Thulin-Pfeifer - bas och kör.
Andreas Pettersson - trummor och kör.

Anna Petersson är sångerskan med stort S. Hennes röst kan vara allt från vacker som ett vårlöv till rå som midvinternatt. Anna har spelat allt från jazz till rock och jämförts med många av Sveriges mest kända sångerskor. Utan Anna hade vi bara varit "and the Cat Combo", så sant som det är sagt!

Philip Daveby är antagligen Sveriges grymmaste housesaxofonist! När han inte är ute och öser på nattklubbarna spelar han med Anna and the Cat Combo. Med en otrolig koll på allt från saxofoner och flöjter till keyboards, synthar och rap blir festen inte sig lik utan honom!

Johan Gustafsson är gitarristen som aldrig har missat ett gig! Han är stabil som en fura och om något får denna groovemaster att trilla omkull skulle det antagligen ha fått alla andra att ramla av scenen för länge sen. Johan är en mästare på allt som har med sound, rock, pop, blues, jazz, synthar och rentav musik att göra!

Christian Thulin-Pfeifer är basisten som gör världens bästa cappuccino! När han inte dricker kaffe så spelar han bas som en gud och hans ultrasvängiga motown-basgångar kan jämföras med självaste James Jamerson. Christians basspel är som en riktigt stor våg i sommarhavet, det antingen sveper med er eller ger er en riktig örfil!

Andreas Pettersson spelar trummor som en popcornmaskin! Med smattrande virveltrumma och ett ständigt sväng görs rytmsektionen komplett och får även den mest stela att släppa loss på dansgolvet. Andreas trummar i alla möjliga sammanhang och när han inte går lös i ett virvlande solo så bakar han bullar som passar väldigt bra till Christians cappuccino!

KONCEPT:
I samtliga spelningar ingår 3 x 45 minuter musik. Vi tar med ett PA-system av hög klass, ljus och all övrig utrustning vi behöver för att få till en grym spelning.

Tilläggstjänster
- Vi spelar gärna mingel när era gäster anländer. Det förhöjer stämningen och skapar en trevlig atmosfär att mingla i.

- Vid bröllopsspelningar medverkar vi gärna under vigseln där ni själva väljer den musik ni önskar.

- För att fortsätta festen efter spelning kan vi DJ:a resten av kvällen. Då ingår självklart vårt PA-system, ljus och professionell DJ-controller. Vi pratar igenom val av musik i god tid innan bröllopet.
^