Musiker eller Komiker

7 March 2019
Östermalm, Stockholm
Kundnummer: 52253

 

Vi driver Torsdagsklubben sedan många år på KB. Första torsdan i månaden. Grundades av bl a Hans Lelle Printer Dahlman. Senaste tappning är att vi håller ett litet tema, gärna humor, på ca 10 minuter. Plus allsång, lite gitarr mm. Hans har lämnat. Jonas Hallberg, Stefan Grudin, Olof Buckard är våra kort. Dr Gunnar Ekman läkare och musikant svarar för musiken och allsången.

Gunnar i min ålder körde "för 100 år sen" med Gösta Linderholm i Folkparkerna, då i Två Blåå! Uppträder fortfarande nån gång, som nyligen på Engelen. I höstas sparkades vi ut från K - deras nya hållning - att få in Stureplanspubliken, service och matkvalitet har försämrats i samma takt som priserna ökat, Dålig kombination! Vi ar nu hittat nytt ställe Nyko på Nybrogatan 61. Viss trötthet och risk för att tömt sin repertoar från våra artister innebär behov av förstärkning på underhållningssidan. Torsdagsklubben drivs som en öppen tillställning, vem som helst kan komma in fr gatan o delta. Helt idéellt. Ingen betalning utgår till de som gör insats. Men vi har en stammispublik, huvudsakligen jag svarar för marknadsföring, FB och sms, kollegor delar.

Vid 21-tiden laddar vi med underhållningen. Maxpublik ca 40 pax. NU MIN FRÅGA, JANNE: Har du någon artist som är på uppgående, behöver träning och har lust att komplettera vår verksamhet. Utan betalning. Jag har förhandlat fram happypriser på mat & dryck. Underlivshumor ej av intresse men bra humor, kan även vara sång & musikaliska inslag. Ett par saker som kanske väcker ditt intresse? Bästa hälsning Yngve


 
Hjort e gjort

Denna förfrågan kommer från Hjort e gjort

Kontaktformulär

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.