För arrangörer

Som Arrangörer räknar vi ALLA som köper eller hyr in underhållning till i stort sett vad som helst. Privata kunder till stora och små företagskunder, samt givetvis köpcenter, restauranger och nattklubbar mm.

Att söka underhållning här hos oss är helt GRATIS, vilket det självklart skall vara. Men vi har en nivå till, en nivå som gör det möjligt för den Arrangör som har underhållning på en mer återkommande basis, för denne har vi en medlemsvariant som är just anpassade för detta! Med denna tjänst så kan man annonsera efter band, trubadurer, artister, aktiviteter, utan att sitta timmar framför telefonen och leta via Google.

Vi har över 10.000 artister samt aktiviteter i vår databas, så räcker inte det, ja då får vi väl skapa det du söker. Hur som helst så har vi i stort sett ALLT du söker och som vi ser det, så är det mer din egna fantasi som sätter taket för vad vi kan prestera, än det vi har på lager.

Tack för att du tog dig tiden att läsa detta, men om du vill veta mer så är det bara att kontakta oss på 08-19 50 50 eller via så svarar vi mer än gärna på allt du undrar över...Eddie Meduza Lever
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.