För artister

Dessa fem punkter är dom viktigaste som STANDARD-medlem:

  • Via Nöjestorget syns du på Sveriges största musiksajt.

  • På ARTIST SÖKER kan du lägga ut alla dina/era lediga dagar.

  • Du får mail med NYA lediga gig varje morgon kl 08.30

  • Loggar in så slipper du fylla i dina uppgifter på ARRANGÖR SÖKER.

  • Lägg in egna sökningar när du dubbelbokat dig, eller behöver vikariat.


Som artist har du här det perfekta verktyget, för att visa dina lediga dagar för i stort sett alla nöjesbokare och arrangörer i hela Sverige och att ligga på sidan, det är givetvis GRATIS, men sen finns det olika nivåer.

Många nöjer sig med att bara skriva in sig här för att visa att dom finns till. I det läget funkar vi väl ungefär som MySpace, Facebook eller YouTube, det är alltså en sida som är ett måste, den visar kort och gott att du/ni finns till och att du är på banan som artist!

Nästa nivå upp är att man blir medlem och kan i och med detta annonsera lediga dagar och få tillgång till att själv söka efter en artist om man dubbelbokat sig. Denna tjänst är ett måste om man räknar lite ekonomiskt på det. Det behövs ju bara ETT enda litet gig på ett helt år, så är man ju hemma i kronor och ören!

Man kan dessutom se "ARTIST SÖKER" som en ren reklam också. Den som har massor av gig, han lägger ju bara ut dom lediga dagarna, så han behöver kanske inte så mycket reklamen heller av detta, men den som sitter med en spelplan fylld med luckor, han behöver ju synas utåt och detta är ju ett MYCKET BRA sätt att synas utåt på.

Man kanske inte ska tro att detta är allt man behöver ha, för klimatet för artisteri i Sverige idag, det kanske inte är det bästa, men med denna tjänsten, så når du ut och är med i detta enorma och helt fantastiska nätverk. Detta utan att du behöver ringa och maila ihjäl dig för att synas utåt. Här når du ut med en knapptryckning... Kan det bli bättre?

Om du redan ligger med i databasen här på Nöjestorget, så är det bra både för din egen del, men även för alla Sveriges arrangörer och nöjesförmedlare, att de uppgifter som du presenterar här, att dom är aktuella och relevanta. För att uppdatera din existerande presentationssida, så skickar du bara ditt nya material till

Tack för att du tog dig tiden att läsa detta, men om du vill veta mer så är det bara att kontakta oss på 08-19 50 50 eller via så svarar vi mer än gärna på allt du undrar över.Eddie Meduza Lever
^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.