Maryanne Magdalen

Id: 12923

Maryanne Magdalen
Som en av de mycket få kvinnliga​ svärdslukerskorna i världen, har den helt unika världsartisten Maryanne spenderat de senaste åren på turné i USA, Kanada och Europa.

På scen med några av världens främsta varitéartister har hon har uppträtt inför den svenska kungen och den europeiska eliten, likväl som på några av amerikas största festivaler, på riktig amerikans fairground sideshow circus, på otaliga nattklubbar, dinnershows, cabaréer, TV program, casinon och legendariska teatrar.

Genom att blanda sina makabra akter med sin bakgrund som sångerska och skådespelerska skapar hon underhållande cabarénummer med inslag av både sång, fara, circus, mörk humor ​och glamorös burlesk.

​Med svärdslukning, eldslukning, eldsprutning, vassa spikar, vinande piskor och krossat glas visar hon både brinnande passion och iskall kontroll.
Maryanne brukar även charmera som konferencier/ värdinna och"lovely assistant."

Det perfekta valet när man söker helt unik, mångsidig och minnesvärd underhållning!

När denna unika svenska kom hem till Sverige i Februari detta år chockade hon Aftonbladets reportrar, och satte Peter Jihde på TV 4 Nyhetsmorgon att dra ut svärd!

Maryanne erbjuder en mängd av akter, nummer, kostymer och karaktärer, som kan anpassas och skräddarsys efter alla typer av event, shower, framträdande och målgrupper.
Hon arbetar ofta i grupp med andra artister och kan anlita andra unika och erfarna artister för gruppframträdande. Maryanne söker även alltid efter erfarna bokare och eventföretag att samarbeta med!

Hon bjuder på underhållning man aldrig glömmer, och minns med värme, chock, och nöje!
^