Yvonne Skattberg

Id: 3291

Yvonne Skattberg
Yvonne Skattberg utsågs till årets kvinnliga stå upp komiker 2007 på svenska ståuppgalan. Juryns motivering var En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.

Yvonne ingick showgrupp En liten Jävla Kvinnorörelse i flera år med bla Anna-Lena Brundin. Och gjorde bla showerna En liten jävla krogshow och En ANNAN liten jävla show.
Hon har medverkat i flertal radio och teveprogram som tex Comedy fight Club, Släng dig i Brunnen, Extra, Extra och Stockholm Live.
Du ser henne på scener som Norra Brunn, Comedy Central Live och RAW och hon har medverkat i revyer och krogshower runt o i landet.
Hennes komiska talang att hantera verkligheten som vi ser den fast lite annorlunda.

Hon är aktuell just nu med föreställningen
Alla har ADHD
Eller vad ska vi vanliga pappskallar skylla på som inte har en diagnos.
Premiär på Boulevardteatern i Stockholm oktober 2011. Ett inlägg i debatten om diagnoshysterin i Sverige 2012.

Yvonne ger underhållande standup-föreläsning om ca 1 timme på olika teman:

40 år kvar? Det tar ju aldrig slut!
En underhållande och inspirerande föreläsning om stress och hur vi ser på tiden. Varför tänker vi alltid att vi har ont om tid. Är det tiden eller tanken det är fel på?
Är det livspussel eller dödpussel vi kämpar mot?
Och vad ska man göra av all tid som är kvar?

Yvonne Skattberg äger den tomma blickens geni
Ingegärd Waaranperä, DN

Yvonne har genom åren uppträtt för ett flertal företag som ÅF, Ericsson, Skanska, Geosigma, SEB, Swedbergs, KTH, Astra Zeneca, Lindorff, Unionen, Karolinska, Sahlgrenska och Östra sjukhuset, Försäkringsgirot samt ett antal universitet, högskolor kommuner och fackföreningar.
^