3 för 1 (Jumper, Magnus Uggla, Noice)

Id: 13069

3 för 1 (Jumper, Magnus Uggla, Noice)
JUMPER FOREVER
Vem glömmer 90-talets största band Jumper? Svar: Ingen! Jumper sålde hundratusentals skivor, vann Rockbjörnen för årets grupp samt årets album och årets låt i P3. Jumper har idag inte spelat live på 11 år och chanserna för ett återförenat Jumper är väldigt små, däremot att det dyker upp lite orginalmedlemmar och gästar denna konstellation är inte helt omöjligt. Bandet är aktuella med ny skiva som släpps i maj där flera Jumper-medlemmar gästar.
Topp 5:
Tapetklister
När Hela Världen Står Utanför
Den Vägen
Hon Har Ett Sätt
Miljonär

UGGLA FOREVER 75-85
De flesta älskar Ugglas 70-tal och tidiga 80-tal, dessvärre är det inget man blivit bortskämd med live sedan det begav sig. Här har vi dock skrapat ihop en setlist med Magnus Ugglas allra bästa låtar ifrån den eran. Vill man ha allsångskväll så är detta ett säkert kort för vem gillar inte låtar som Johnny The Rucker, Sommartid, Jag Skiter, Varning På Stan, IQ, Astrologen, Hand I Hand, Vittring och Tjena Alena?... Alla!
Topp 5:
Vittring
Varning På Stan
Johnny The Rucker
IQ
Jag Skiter

NOICE FOREVER
Alla kommer vi ihåg bandet Noice som kamperade på toppen av poptronen tillsammans med Gyllene Tider i början av 80- talet. Noice sålde hundratusentals skivor under sin korta levnadstid och är fortfarande idag ansedda som ett av Sveriges största band genom tiderna. Tyvärr fick sagan ett tråkigt slut när medlemmarna Hasse Carlsson och Freddie Hansson avled i början av 2000-talet.
Nu 30 år efter Noice genombrott så hyllas bandet av den tidigare Noice-medlemmen Marcus Öhrn (på sång). Denna show kommer att ta er tillbaka till 80-talet när Noice var som störst med en makalös scendekor liknande Gula Gången där debutalbumet fotograferades, vitt smink och de klassiska svart/vit-rutiga kläderna från 1980. Räkna med fest och en hitkavalkad utan dess like!
Topp 5:
Du Lever Bara En Gång
En Kväll I T-Banan
I Natt É Hela Stan Vår
Ut I Natten
Vi Rymmer Bara Du Och Jag
^