Ågrenz
Ågrenz är en sprillans ny konstellation och består av musiker som när dom inte spelar med Ågrenz kompar Sveriges artistelit eller spelar med andra kända Coverband.

Bandet har en spelglädje och tyngd och även repertoar som få andra Coverband.
Repertoaren består visserligen av Covers, men Ågrenz spelar hitsen som inte är sönderspelade, m.a.o HITS som folk känner igen men nästan glömt bort.

Ågrenz är ALLTID Ågrenz = samma meddlemmar där glädjen till musiken står i focus, pengarna kommer i andra hand (obs vi är inte gratis:-))
Vill du boka Ågrenz tillsammans med en gästartist så kan du i princip välja vem du vill, endast din budget eller fantasi sätter gränserna.

Väkommen att boka Sveriges mest prisvärda band.
Just nu kan du boka Ågrenz till ett fantastiskt introduktionspris.

2011-02-16 19:12

Betyg: 5

Ågrenz var sjukt bra. Och många i publiken var lyriska, jag hörde i alla fall inga klagomål. Och detta sägs av en som har Desotos högst upp på sin favvolista! De kanske är lite introverta men de lirar som gudar och Leif som leadsjunger är så bra att det går inte av för hackor! Ullis // PUB ENGELEN i Stockholm

2010-07-06 00:56

Betyg: 5

Hej! Jag ville bara säga att bandet var kanon! De var duktiga, underhållande och service minded. Det märktes att de själva tyckte det var kul det som de höll på med. Jag kan varmt rekommendera dem till andra. Mina vänner berömde också bandet, även de som har ena benet i musikbranschen. // Hälsningar Ingrid

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.