Alexander Vasiliou

Id: 12642

Alexander Vasiliou
Trots sin unga ålder är den multibegåvade Alexander Vasiliou redan ett välkänt ansikte från tv-rutan, både i Sverige och utomlands. Bland annat har han synts regelbundet i tv-kanalen Nickelodeon (och fick smeknamnet ”den sjungande illusionisten”), där han uppträdde som sångare, dansare, illusionist och även var program- och turnévärd under flera år.

Efter några lärorika år på Nickelodeon växte Alexander upp från en barn- och tonårsstjärna till en ung man som slutligen valde att gå sin egen väg och satsa på en solokarriär. Hans musik är en spännande crossover mellan chill-out music, stadium-house och garage rock, med inspiration från bland annat Kygo, David Guetta och MC5.

Som den erfarna scenartist han är, är även hans spektakulära show något utöver det vanliga, där han visar upp sina många talanger som sångare, dansare och illusionist. I strålkastarskenet, tillsammans med Alexander, hittar du även en ung och tuff kvinnlig rockgitarrist som ger extra krydda till de dansvänliga beatsen med catchiga, ångande rockriff.
^