Amelia Lalita Skogfält

Id: 15587

Amelia Lalita Skogfält
Jag heter Amelia Lalita Skogfält och är en soloakt. Jag spelar mestadels Country/Pop och Pop Jag spelar eget material och covers från Tom Petty, Bruce Springsteen till Ed Sheeran och Shawn Mendez.


Genom att anlita mig så kommer ni få någon som gör jobbet till 200% jag kommer göra allt för att ni inte ska bli besvikna. ~ om ni har några önskemål på låtar så är det bara att ni hör av er till mig så fixar jag det! Jag har: ljud och ljusanläggning, instrument, harmonizer och eget företag. Jag har tidigare spelat på restauranger, hotell, barer, dop, bröllop, you name it! Jag och Roland (min synt) har ett väldigt starkt band då han har kunskap om att spara mina inspelningar och produktioner så jag kan låta mer som ett band och därav varva min musik till en blandning mellan akustisk musik samt med egengjorda backtracks för ett mer fylligt ljud.


Några av de ställen jag har spelat på:
Telegrafen - Kongsvinger - Norge - Hotell Hulingen - Hultsfred - Sverige Famous Saloon - Nashville TN - USA Douglas Corner - Nashville TN - USA The Commodore - Nashville TN - USA.


Kort historia om mig:
Jag började med fiol när jag var fem och breddade senare till gitarr, piano och sång. Jag har haft gig i ca 10 års tid och satsar på att bli Country-Artist. Jag har varit med på Svensktoppen Nästa tre gånger varav ena låten blev joker och gick direkt till finalen och kom tvåa i region väst i tävlingen. Jag tog examen ifrån Academy of Music and Business som grundades och startades av bland annat Andreas Carlsson.


År 2017 åkte jag till Nashville för att kolla in The Music City och blev helt kär, jag träffade många musiker och låtskrivare som ville jobba med mig och åkte tillbaka ännu en gång under december. Jag ska tillbaka till sommaren för att vara delaktig i radio program, festivaler, co-writes med stora låtskrivare och andra event.
^