ANITA LINDBOM x 3

Id: 11737

ANITA LINDBOM x 3
Sofia Lockwall f. 1966. Dramatiker och skådespelare. Sofia är upphovskvinna till alla Systrarna Lockwalls produktioner.
Utbildad skådespelare vid EFAS (European Film Actor School) i Zürich.
Regisserat kortfilm med med stöd av SFI. Erhöll konstnärsnämndens arbetsstipendium 2004
Sofia medverkar som sångerska och slådespelare i Systrarna Lockwalls produktioner.
Medlem i Sveriges Dramatikerförbund och Svenska Teaterförbundet.

Gabriella Lockwall f. 1964. Har en fil.kand i teater och är utbildad skådespelare på Royal Academy of Arts i Glasgow. Hon har arbetat mycket med bland annat med Lars Lind, Paula Ternström och över 600 föreställningar på Konferensteatern.
På Odenteatern i Stockholm har hon spelat i pjäsen Donna Juanna . Hon arbetar också som konsult i kroppsspråk och personligt uttryck. Gabriella medverkar som sångerska och slådespelare i Systrarna Lockwalls produktioner. Medlem i Teaterförbundet.

Charlotta Lockwall f. 1970 är låtskrivare och arrangör som arbetat internationellt. Charlotta har en fil.mag. i etnologi.
Hon har varit verksam som sångerska och song/bandcoach i Stockholm, München och i Zürich. Charlotta har komponerat och/eller arrat musiken och sångerna till flera av Systrarna Lockwalls musikteaterproduktioner. Hon har också medverkat som sångerska/skådespelerska i flera av dessa produktioner.
Översättare till svenska sångtexter i "ME - Marilyn & Edith"

Malena Jönsson har varit musiker sedan 1980- talet. Då spelade hon keyboard i bandet Tant Strul. Efter splittringen av bandet fortsatte samarbete med Kajsa Grytt och två skivor spelades in samt turnerande i Norden. När det samarbetet avslutades forsatte engagemang bl.a. som teatermusiker, skivbolagsdirektör(DIVA), barnteatermusiker/skådespelare.
Sedan föreställningen "Jag och min lillasyster Ulla Billquist", december 2006, ingår Malena som musiker, skådespelare och sångerska i Systrarna Lockwall.
^