Anna & Madde

Id: 12787

Anna & Madde
De träffades på tv4 Körslaget i team Lagaylia.
”-Vi hamnade i samma rum, så att säga…”, säger Madde till ST. Efter det träffades de då och då i vissa musiksammanhang, men det var inte fören våren 2011 som de satsade helhjärtat på musiken.

-Vi gärna spelar gamla klassiker och hits men gör om dem. Ofta ser man folk i publiken som får en aha-upplevelse när de listat ut vilken låt det är, säger Anna.

På middagstillställningar eller fester så kan en kväll med tjejerna se ut så här: Gästerna kommer. Anna och Madde spelar mingelmusik Middag. Då blir det fram med gitarren och köra lite underhållning Kaffe.

Dags för quizz!. ”Ofta är det här som det brakar lös eftersom vi kör utan papper och deltagarna vinner på att svara snabbast och så får de ju bonuspoäng om de dansar eller sjunger med, säger Madde.

Sen blir det blandad musik på gitarr, Rock, pop, country, eller vad än publiken önskar. Ingenting är omöjligt. Om de så önskar kan man göra singbackshow eller fler lekar.

”-Finns det någon krog eller scen ni INTE har spelat på i Sundsvall?,” frågade Radio P4 när de var där och spelade. Året har varit fantastiskt och de har tagit Sundsvall med storm.
^