Anneli Evaldson Trio

Id: 8940

Anneli Evaldson Trio
En perfekt akt till mingel, middag, bröllop och fest!

Kritikerrosade sångerskan Anneli Evaldson är en av landets mest anlitade jazzsångerskor, det som utmärker henne är innerligheten och de tydliga spåren av soul i hennes röst. Hon har de senaste åren frontat runt 300 konserter och släppt två skivor i eget namn. Hon har turnerat flitigt och är frontsångerska i både jazz och popkonstellationer. I hennes band ingår svensk musikelit och repertoaren sträcker sig från välkända låtar av bl a Van Morrison, Norah Jones till oförglömliga jazzpärlor. Spännvidden är ballad till hög puls, snyggt paketerat och proffsigt levererat.

Några röster från svensk press:

"Vilken röst, vilken frasering, vilken rytmkänsla, vilken nyansering, vilken textning, var kommer denna fantastiska sånggudinna ifrån var min omedelbara reaktion?"

Sydöstran

"Anneli Evaldson är fascinerande, ungdomlig och magnetisk. Hennes totala talang är svår att matcha. Hon tillhör utan tvekan de briljantaste i den nya jazzgenerationen"

Mitt Sundbyberg

"Anneli Evaldson har en briljant röst, hon sjunger med den självklarhet som kännetecknar en bra sångerska. Kraftfullt, dynamiskt men ändå sensuellt och lågmält"

Blekinge Läns Tidning
^