Aron Promnitz

Id: 14168

Aron Promnitz
Aron Promnitz heter då jag , jag sjunger en del och skapar egen musik . Jag har ej givit ut den egna än så länge. Jag har sjungit i musik klass på uddevalla för längesedan och därefter fortsatt att sjunga på olika scener i Sverige.

Senare tid har jag sjungt på vissa mässor, fester, studior, barer, klubbar samt privata tillställningar etc. Jag sjunger de mesta Genres trivs bra att formas musikaliskt vilket är roligt. Jag sjunger mest covers, aukustisk musik,Ballader , pop ballader, lite soul , & Jazz men gärna öppen för olika nya genres.

Jag började att spela piano när jag var åtta år gammal och håller än idag på med det. På senare år har jag börjat sjunga lite mer jazz på jam session samt sjunga på olika open stages runt om kring göeborg och i Stockholm. Tycker att det är en rolig utmaning att sjunga själv eller med olika musiker som man träffar vid olika tillfällen, man lär sig sjunga allt fårn gammal musik till nytt & eget. Jag är formbar och kan sjunga olika sortes musik.

Jag har sjungit in en cover (Oxygen) på piano en ballad som Marie Serneholt har sjungit in som ligger på Sonys förlag, gjorde detta för 3 månader sedan. Då spelade jag in mig själv med bra kvalitet. Därefter fick jag kontakt med Chris Adams i England som är på (DNM Records). Han bad mig att sjunga in en låt som heter Intimacy - Mercy som en gång har släppts. Men sångaren hade mindre tydligt uttal därav blev jag tillfrågad att sjunga den istället. Jag fick höra att det lät jätte bra och att han gillade mitt sätt att uttala texten och budskapet på. Han märkte att jag sjöng den på rätt sätt.

Jag fick den e mailad till mig fårn honom och hörde mixen och tyckte att den lät bra. Genren är lite sällsynt men väldigt skön och avslappnad.

Vi får se vad som sker här nest med denna låten. Dem duskuterar Realise men ej klar över när. Är inte signad för något bolag än sålänge, kan vara bra att nämna detta men arbetar med dem lite granna (Project).

Jag kommer under året att släppa en låt som ja tonsatt och skrivit text till. Den skall arrangeras klart och senare skickas samt lämnas till körer såsom adolffredriks musikklasser i Stockholm. Låten är klassisk och väldigt fin & anpassas för olika arrangemang vilket är kul att få skriva till andra också.

Detta project hjälper (jenny Wilssons Farbror Lasse Wilsson mig med).

Under tiden kommer jag under sommaren sjunga in lite sång till leadsingers samt att fortsätta hålla på med musiken. Förra året mötte jag en dam vid namn Lena Junoff (Min Extra mamma) hon sjöng med Heppstars benny Andersson för längesedan hon var även Duke Ellingtons föredetta och sångerska, hon har sålt guld platta för olga Emie nu finnes dessa hos sonys förlag ev vad ja vet, vi båda sjöng Summertime tillsammans i Göteborg i höstas vilket gjorde succé på Neffertiti. Detta klipp skall läggas ut på internet via youtube.

jag har en cover filmad från pustervik den 22 dec 2013, då ja sjöng en cover (Savage Garden) Idon't know you anymore.
Jag har en olika procejct på gång med olika personer i Stockholm på gång också, Skriver Musik med Erik Edström sen ett tag tillbaka, han var också med på Torsdagen.

Mitt mål med musik är att kunna nå ut till människor och att själv må bra i att framföra sång i olika genres, man möter olika reaktioner det kommer man alltid att göra.

Det var lite granna om mig!
^