ARTIN GHOOKASSI

Id: 12056

ARTIN GHOOKASSI
Hej jag heter Artin Ghookassi, 25 år gammal och bor i Uppsala, jag upptäckte som 21 åring att jag kan stoppa in dussin med mynt i näsan.
Stora som små mynt, femmor till enkronor. Ännu har jag inte riktigt funnit begränsningarna över vad min näsa får plats med egentligen men kan t.ex. trycka in 5krona och 9 enkronor i en näsborre.
Jag är en förfestkille som har alla möjliga lustiga tricks bakom mig som är populära vid krogmiljöer, sysslar även med stand up.

Vill inte lova något men igår insåg jag att femkrona kan jag stoppa längre än vad jag tror, åkte längre upp än vad som räknas som näsa. Vet inte om jag ska prova gå all in med hur långt jag får in en femkrona men jag tror helhjärtat att jag kan snorta minst en tia och spotta ut den, förmodligen enkronor också och kanske bara kanske femmor med.

Det här är något jag tänkte börja träna lite på, det är så att jag har aldrig riktigt lagt energi på att lära känna min näsa, hur det ens är möjligt är lite hemligt men hemligheten är att jag föddes med missbildad näsa men "växte" ifrån det, bara på utsidan, på insidan är inte näsan riktigt formad som en normal människa.
^