BENGT PALMERS
Bengt Palmers, en av våra mest kända musikprofiler, genomför under rubriken SAMKLANG ett lekfullt, musikaliskt grupparbete med alla seminariedeltagare, vilket åskådliggör vikten av samarbete och fokusering för att uppnå ett fullödigt arbetsresultat.
Seminariets första del tar c:a1 timme, under vilken Bengt på ett underhållande sätt klargör hur musik skapas, nedtecknas och tolkas.
Seminariets andra del tar 1,5 - 2 timmar, under vilka Bengt får alla deltagare att medverka i en "rytmisk symfoni" - ordet symfoni har grekiska rötter och betyder just samklang.
För de som arrangerar konferenser med fokus på team-building, är SAMKLANG ett perfekt val, inte minst som förmiddagsaktivitet, då grupparbetet dels får deltagarna att glömma all personlig prestige, och dels ger dem lust och kraft att möta de övriga konferensmomenten.
SAMKLANG kan arrangeras för mellan 20 och 200 deltagare.
Vem är Bengt Palmers?
Bengt Palmers har producerat och arrangerat c:a 50 låtar som hamnat på de svenska topplistorna, och därtill även internationella hits som "Moviestar" med Harpo och "Hooked on a feeling" med Björn Skifs & Blåblus.
Tillsammans med Björn Skifs har han också skrivit hits som "Michelangelo", "Krama dej" och "Härligt, härligt men farligt, farligt", manus och musik till succémusikalen "Spök" och manus till filmerna "Strul" och "Joker". Tillsammans med Peter Dalle har Bengt även skrivit manus till Skifs-filmen "Drömkåken".
Han har komponerat musiken till nio svenska långfilmer, däribland Lasse Åbergs "Sällskapsrese-filmer", varit sakkunnig domare i TV4:s "Sikta mot stjärnorna", agerat programledare i TV serierna "En gång på 60-talet" och "En gång på 70-talet" och författat alla frågor i våren 2002 ´s omgång av "Så skall det låta".
Bengt arbetar idag huvudsakligen som manusförfattare och föreläsare.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.