Big Fun
Söker du Coverband till festen?


Vi är ett omtyckt och flitigt anlitat coverband med lång erfarenhet. Vi är flexibla, lyhörda, snygga, men inte bara. Vi har nämligen alltid dig som kund i fokus, och vi lämnar ingenting åt slumpen, vi ger 110 % för att festen ska bli som ni tänkt er.


Vi har dessutom 3 st som sjunger lead I bandet, varav en är tjej, det gör att vi har en bredd på repertoaren som få coverband kan matcha. Så lyft luren! Så ser vi till att just er fest blir ett oförglömligt minne.

2012-01-04 17:37

Betyg: 5

Här skriver du din kommentarEtt jättestort tack för en suverän spelning i fredags. Alla hade så fantastisk kul. Hoppas ni orkade upp och vidare till Norge dan därpå. Hälsningar Pia Villeroy & Boch Gustavsberg AB

2012-01-04 17:36

Betyg: 5

Här skriver du din Vi har fått "MYCKET" positiv feedback från våra kunder under julbordsveckan, Ett strålande jobb från er, Tack. Fredde & Håkan på Seaside Söder.

2012-01-04 17:36

Betyg: 5

Här skriver du din kommentarHej Jörgen! Nu har det gått fyra veckor sedan ni spelad på vår bröllopsfest på Sundby gård. Vi vill bara igen säga TACK så mycket för en helt fantastisk kväll! Ni var bäst och vi är mer än nöjda! Det är så roligt när man träffar människor som är okomplicerade och lätta att samarbeta med precis som Ni är. Ni förhöjde stämningen och det var härligt att få raja till Turisten klagan med er. Jag kommer aldrig att glömma avslutningen på dansgolvet! Ni var verkligen enastånde! Tack för att ni bidrog till att vår bröllopsfest blev ett härligt oförglömligt minne! Hälsa de andra som var med! Hoppas vi ses på en annan fest! Kramar från Karin Winther (tidigare Magnusson)

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.